Úsek 5 – Z historie do současnosti2018-10-31T13:57:47+00:00

Úsek 5 - Z historie do současnosti

Naše tělo si prošlo svojí evolucí. Jsme uzpůsobeni určitému způsobu výživy (rostlinné stravě – jinak bych vás učil něco jiného, že)

Mimo historii si v tomto úseku projdeme i skrze vliv výživy na rozvoj nemocí oběhové soustavy – příčinu úmrtí číslo jedna v naší společnosti. Je zajímavé, že například cévy se ucpávají pouze člověku a domestikovaným zvířatům. Tak kde je chyba? 

[5.0] Úvod do historie výživy

[5.1] Souhrn historie výživy

[5.2] Novodobá archeologie výživy

[5.4a] Možnost ovlivnit nemoci oběhové soustavy pomocí rostlinné výživy (část 1.)

[5.4b] Možnost ovlivnit nemoci oběhové soustavy pomocí rostlinné výživy (část 2.)

Bonusová příručka zdarma pro členy CRS Klubu

[5.5] Cholesterol a triky potravinářského průmyslu

Bonusová přednáška: Jídlo jako zkratka k seberozvoji

Otázky a zpětná vazba: